Jump to Navigation

Vorige nieuwsbrief

Geplaatst op: 30/11/2018 - 13:23

Nieuwsbrief 7 2018-2019

 

De komende weken:
5-12  Sinterklaas

14-12 Foute kersttruien dag

19-12 Kerstdiner

 

Decembermaand – feestmaand

A.s. woensdag ontvangen we Sinterklaas en zijn Pieten om 8:40 op het kleuterplein. Ouders die willen kijken, mogen dat achter het afzetlint, zodat er genoeg ruimte is voor alle kinderen. De peuters en groepen 1 t/m 4 gaan in het speellokaal op bezoek bij de Sint en zijn pieten en hopelijk krijgen ze nog een cadeautje van de Sint. De groepen 5 t/m 8 hebben lootjes getrokken en maken een surprise voor elkaar. Wie weet komen de Sint en zijn pieten daar ook nog even langs…... Zodra de Sint en zijn pieten weer uit Nederland zijn vertrokken, gaan we ons alweer opmaken voor de Kerst. De activiteitencommissie zal de school omtoveren in kerstsfeer. Op woensdag 20 december is het kerstdiner. Voor het kerstdiner komt er een lijst op te hangen bij alle groepen zodat iedereen iets lekkers kan meenemen en dit op de lijst kan zetten. Op vrijdag 23 december begint de kerstvakantie.

 

Foute Kersttruiendag

Vrijdag 14 december doen we weer mee met de foute kersttruiendag!  Behalve dat we die dag in een foute kersttrui naar school (mogen) komen, helpen we ook het goede doel. 'Save the Children' is een organisatie die opkomt voor arme kinderen en hen helpt aan een warme trui en eten en drinken.  

Weet je een leuke actie om geld in te zamelen? Laat het dan even weten aan juf Keshia!

 

Voorleeswedstrijd

Na de voorrondes in de klas waren er 6 kinderen in de finale van de voorleeswedstrijd terecht gekomen. Wat deden ze het ontzettend goed allemaal. De jury vond het erg lastig om een keuze te maken, maar na lang wikken en wegen heeft de jury unaniem besloten dat Isabelle van Elderen uit groep 7 voorleeskampioen van de Bosweide is. Zij mag de Bosweide gaan vertegenwoordigen op het voorleeskampioenschap van Ridderkerk. Succes Isabelle

 

Lerarentekort

Hoewel het op dit momenteel niet zo zichtbaar is voor u als ouder, is het lerarentekort nog steeds een groot probleem. Er zijn geen vervangers te vinden dus als er een leerkracht ziek is, proberen we dit wel intern op te lossen maar dat zal niet altijd lukken. We hopen het uiteraard niet maar de kans bestaat dat er een of meerdere groepen thuis moeten blijven.

 

Doorgeven overblijf

Als u veranderingen qua overblijf door wilt geven aan Yes!, kunt u een sms sturen naar of de voicemail inspreken op het nummer 06-20527698. Alle voicemailberichten worden rond 11:30 uur afgeluisterd. U kunt ook mailen naar: grevelingenhof1@yeskinderopvang.nl, de mail wordt elke dag rond 11.30 uur gelezen.Main menu 2

door WEBafdeling.